Agil projektledning

En erfaren projektledare som förstår agila arbetssätt gör skillnad

Det är inte slumpen som gör ditt projekt framgångsrikt. Att anlita en extern agil projektledare som arbetar tillsammans med utvecklingsteamet kan vara ett avgörande drag för att skapa det resultat du vill uppnå på utsatt tid. En projektledare som förstår agila principer, roller och processer i agil projektledning och Scrum vet hur du kan kombinera ett agilt arbetssätt med traditionell projektmetodik och plocka ut de delar som passar dig och ditt projekt allra bäst.

Leveranssäkerheten är det som skiljer oss från andra

Med oss vid rodret är ditt projekt inom webb, IT och digital transformation i trygga händer. Våra seniorkonsulter har gedigen erfarenhet av strategisk projektledning med operativt fokus både inom offentlig sektor såväl som inom storbolag. Det är värt att betona att vi är system- och produktoberoende. Det gör att vi kan förorda lösningar baserat på din organisations behov.

Agil projektledning med minst tio års erfarenhet

Vår specialitet är de riktigt komplexa projekten med flera integrationer. Vi förstår situationen och får fram ett resultat. På utsatt tid. Vi klarar det för att vi kan erbjuda en projektledare med minst tio års erfarenhet inom agil projektledning som har rott stora teknikprojekt i land genom åren.